Skip to content

Fornebu Music and Arts Festival

Bedriftssider

Bli en del av FOMA-universet!

Velkommen til FOMAs bedriftssider. Er du ikke bedriftskunde kan du gå til våre ordinære nettsider.

FOMA arrangeres på en av Oslofjordens vakreste festivalområder ved Sjøflyhavna på Fornebu, 15 minutter fra Oslo sentrum.

Vi tilbyr en rekke ulike konsepter for bedriftsmarkedet. Dette kan være alt fra å aktivere din merkevare for over 10.000 gjester hver dag, invitere ansatte og kunder til vår Business Lounge eller VIP område. Det er også mulig med skreddersøm på et eget lukket område med servering, egne barer, telt kun for dine gjester (fra 400 personer og oppover).

Cutters_2

Partner til FOMA

FOMA legger til rette for partnere som skaper unike opplevelser og innhold til gjestene våre. Gjennom å aktivere merkevaren under FOMA treffer man publikum i en uformell og engasjerende sone. Publikum får positive merkevareassosiasjoner og får anledning til å møte merkevaren i en sosial setting.

Sommerfest på FOMA

Reserver egne bord til dine ansatte, og ta de med på tidenes opplevelse før sommerferien setter inn. Gjennom partnerskap med Furset Gruppen serverer vi en sommermeny av høy kvalitet, du får underholdning med store norske og internasjonale artister, aktiviteter og opplevelser fra våre partnere - og det beste av alt er at du kun trenger å reservere billetter, så fikser vi resten!

Gjør det enkelt, og fantastisk! Book sommerfesten din nå!

DSC01991
DSC01980

VIP Lounge

VIP lounge er et eget konsept for festivalgjestene som ønsker det lille ekstra. Loungen er sentralt plassert, og tilbyr premium drinker i samarbeid med Fever Tree og en utfyllende vinmeny fra Norwegian Beverage Group. Det er free seating, god utsikt til hovedscenen og en hyggelig atmosfære. Du har naturligvis tilgang til hele festivalområdet og alle konserter.

Vi skaper positive merkevareopplevelser!

FOMA er en festival, en møteplass og arena som vil skape opplevelser, utvikling og innovasjon når musikk og kultur deles.

Våre partnere er med på å skape gode opplevelser for gjestene våre gjennom tilstedeværelse og aktiveringer på området. FOMA er en strategisk partner for å skape positive merkevareopplevelser for mottakeren.

FOMA opererer i ulike grensesnitt hvor vi møter publikum fra 18 år og oppover. Kjernemålgruppen vår ligger i spennet mellom 25 - 40 år, med ulike typer gjester i alle alderskategorier.

«Takk for et strålende godt opplegg! Vi fikk fin eksponering og en knallbra lokasjon»
450_500
Espen August Fregner, DNB Eiendom

Artister i verdensklasse

Artistene under FOMA spenner i flere sjangere, men felles for dem alle er at det i stor grad er kommersielle artister som når et bredt nedslagsfelt blant publikum.

Ellie Goulding

Ellie Goulding

En av verdens største artister med over 30 millioner månedlige streams på Spotify. Ellie har vært nominert og vunnet mange internasjonale priser som blant annet Grammys og Brit Awards, oppnådd fire RIAA-sertifiserte (gull og platinum) album, og spilt på de mest utrolige steder.

Matoma

Matoma

Matoma har spilt på noen av verdens og Norges største festivaler, og tatt scenen på blant annet både Coachella og Tomorrowland. I 2022 har han sluppet 6 prosjekter som til sammen har nærmere 2 millioner streams, på under ett år. 

Bernhoft

Bernhoft

Sanger, multiinstrumentalist, komponist, tekstforfatter, prisvinner og musikals geni. Jarle Norman Bernhoft-Sjødin, bedre kjent som Bernhoft, har nærmest blitt en overnaturlig figur. Vi, og resten av kloden, har alle fått med oss det ikoniske musikalske stykket – du vet hvilket vi snakker om.

Kontakt oss

Fyll inn informasjonen under, og vi tar kontakt med deg!

FOMA 2022

Se FOMA opplevelsen fra 2022!

Våre hovedpartnere